BT Direct | Pareri – contact – recenzii

Poti obtine foarte usor si foarte rapid suma de bani neceara, pana la 20000 lei, fie ca ai rate direct in magazin, fie alegi sa faci ce doresti cu banii

Programul BDT Optim al BT Direct – societatea IFN a Bancii Transilvania, iti ofera in reteaua de magazine partenere posibulitatea de a cumpara rapid in rate. Alegi suma (maxim 20. 000 lei) si perioada in care vrei sa platesti rate (de la 6 luni pana la 59 de luni – adica aproape 5 ani), si asta este tot.

Atentie totusi la un aspect foarte important al creditului rapid BT Direct – inclusiv in programul BTD Optim: e nevoie de adeverinta de salariu. Cine poate obtine insa credite rapide fara adeverinta de la BT Direct? Cei care au un cupon de pensie la indemana.

Multi dintre voi s-au lovit insa de o problema: suneti pensionar – puteti primi credit doar cu buletinul si cuponul, insa nu vi se aproba din cauza varstei?

BT Direct | Pareri - contact - recenzii 1Nu si la BT Direct: tot ce trebuie este sa nu depasiti varsta de 70 de ani impliniti la ultima scadenta.

De exemplu, daca aveti acum 67 de ani, primiti sigur un imprumut daca alegeti sa il achitati in cel mult 36 de rate. Revenind la salariati, PFA si alte forme de venituri legale, retineti: chiar daca BT Direct este IFN, este totusi al Bancii Transilvania, deci aveti dublu beneficiu: acordare rapida ca la IFN, dobanzi mici ca la banca!

Promotie BT Direct 2020: Credit Direct

Avantaje si caracteristici promotie BT Direct:

  • Rate fixe pe toata perioada creditului – datorita dobanzii fixe aplicate, in care nu depinzi de fluctuatiile indicilor de referinta.
  • ZERO comision de analiza a dosarului de credit – cand la alte banci sau IFN acesta poate ajunge la 250 – 350 de lei.
  • Asigurare de viata GRATUITA – nu ca ne place sa ne gandim la asa ceva, dar in caz de Doamne fereste, macar nu lasati datorii catre urmasi.
  • Pana la 40 000 lei suma imprumutata – nici prea mult, nar cu siguranta destul chiar si pentru proiecte ambitioase.
  • Perioada intre 6-59 luni – adica de la jumatate de an la 5 ani.
  • Disponibil si pentru refinantare – daca dobanda aici este mai buna decat la creditele pe care le aveti deja luate, aveti de castigat (plus ca puteti solicita si suma in plus fata de ce refinantati).

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: News: Garanti credite de Consum devine Garanti BBVA

Credit online BT Direct

Aici ai solutia in cazul in care ai nevoie de o suma de bani de nivel mediu pentru diverse scopuri legate de consum sau de mici investitii cu caracter personal.

Credit online BT DirectAi nevoie de un imprumut rapid pentru nevoi personale in lei cu dobanda fixa si acordare rapida? Daca nu crezi, uite aici: credit bancar de valoare redusa fara garantii, incepand de la sume foarte mici.

Costuri: dobanda: excelenta! Cerinte de baza: varsta de cel putin 18 ani, cu cel mult 62 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – functie de suma solicitata; se accepta orice venit legal. Creditul se acorda doar cu adeverinta de salariu sau de venit, fara sa fie necesar sa aveti venitul incasat direct intr-un cont bancar sau pe card.

Chiar daca ai nevoie de dovada venitului, iar suma nu este foarte mare, ai totusi ocazia sa primesti banii imprumutati pentru nevoi personale in cel mult o zi lucratoare, la o dobanda foarte buna, incomparabil mai mica decat la un credit IFN obisnuit (fara a uita insa ca BT Direct este un IFN – doar ca, parte a Bancii Transilvania, seriozitatea se transmite.

Informatii utile clienti ERB Retail Services – Carduri EuroLine

ERB Retail Services, societate nebancara specializata in cardurile EuroLine, parte a fostului grup BancPost, a fost preluata de catre Banca Transilvania si incorporata cu BT Direct. Fuziunea nu impacteaza clientii existenti ai celor 2 companii. Serviciile de care beneficiati vor continua sa fie oferite in aceleasi conditii contractuale.

Cardurile EuroLine vor functiona fara probleme, ca si pana acum. Totusi, in timp si pas cu pas, Banca Transilvania, prin BT Direct, va inlocui toate cardurile EuroLine cu carduri “Card Direct”. Operarea si utilizarea acestora se va face in conditii financiare si tehnice cel putin la fel de avantajoase ca cele originale ale EuroLine.

(Visited 1,580 times)

Leave a Reply