Imprumuturi IFN

BT Direct - credit nevoi personale

Poti obtine foarte usor si foarte rapid suma de bani neceara, pana la 20000 lei, fie ca ai rate direct in magazin, fie alegi sa faci ce doresti cu banii

Programul BDT Optim al BT Direct - societatea IFN a Bancii Transilvania, iti ofera in reteaua de magazine partenere posibulitatea de a cumpara rapid in rate. Alegi suma (maxim 20.000 lei) si perioada in care vrei sa platesti rate (de la 6 luni pana la 59 de luni - adica aproape 5 ani), si asta este tot.
Suma maxima ce poate fi imprumutata prin acest imprumut:

Atentie totusi la un aspect foarte important al creditului rapid BT Direct - inclusiv in programul BTD Optim: e nevoie de adeverinta de salariu. Cine poate obtine insa credite rapide fara adeverinta de la BT Direct? Cei care au un cupon de pensie la indemana.

Multi dintre voi s-au lovit insa de o problema: suneti pensionar - puteti primi credit doar cu buletinul si cuponul, insa nu vi se aproba din cauza varstei? Nu si la BT Direct: tot ce trebuie este sa nu depasiti varsta de 70 de ani impliniti la ultima scadenta. De exemplu daca aveti acum 67 de ani, primiti sigur un imprumut daca alegeti sa il achitati in cel mult 36 de rate. Revenind la salariati, PFA si alte forme de venituri legale, retineti: chiar daca BT Direct este IFN, este totusi al Bancii Transilvania, deci aveti dublu beneficiu: acordare rapida ca la IFN, dobanzi mici ca la banca!

Oferte credite nevoi personale - bancare, IFN si combo Secure link BT Direct - credit nevoi personale


Descriere din categoria de oferte: Credite in rate © 2019

Opinii si pareri::

Creditele nebancare pentru pensionari
Dintre IFN-urile pe care le analizam si promovam in paginile acestui portal, singura societate care acorda credite cu ultima rata scadenta la varsta de 65 de ani este Credius. Oarecum de inteles pe de o parte: Credius acorda imprumuturi rapide doar cu bule ... vezi continuarea »
Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies