Askredit nevoi personale rapid

De la 100 pana la 10.000 lei prin imprumut nebancar rapid online – cea mai noua oferta romaneasca prin Askredit

Suma maxima ce poate fi imprumutata: de la 10 pana la 10. 000 lei, in functie de produs si de experienta acumulata cu Askredit (la al catelea credit luat de la acest IFN va aflati). Detalii complete si variante de imprumut, in randurile de mai jos.

La Askredit poti aplica doar online:

 1. Credit ACUM – pentru sume cuprinse intre 100 si 500 lei, cu rambursare de pana la 30 de zile, destinat clientilor noi.
 2. Credit SPECIAL – pentru sume cuprinse intre 100 si 800 lei, cu rambursare de pana la 45 de zile, destinat clientilor existenti care au beneficiat deja de creditul ACUM.
 3. Credit KOMFORT – pentru sume curpinse intre 100 si 1200 lei, cu rambursare de pana la 60 de zile, destinat clientilor existenti care au beneficiat de un credit SPECIAL.
 4. Askredit PLUS – Credite de nevoi personale fara garantie (suma solicitata intre 1. 300 si 10. 000 ron). Poti aplica pentru acest tip de credit pe site-ul Askredit (momentan doar pentru Bucuresti, Ilfov si judetele din imprejurimi).

Pentru a accesa un credit, clientii trebuie sa transmita la primul credit doar doua documente : copie act de identitate si copie extras de cont aferent contului in care iti incasezi salariul pentru intreaga luna precedenta, ultimul talon de pensie, ultimul fluturas de salariu sau orice alt document din care sa reiasa ultimul venit net incasat.

Este necesar sa fii cetatean roman si sa ai un domiciliu stabil in Romania, varsta minima 18 ani, un venit stabil, o adresa de email si un numar de telefon personale valide.

Ultimele locuri pe lista, oferta speciala: Structura credit online

Imprumut nebancar in rate cu dobanda fixa

Te intereseaza cat de repede si de ieftin poti obtine o suma de bani? Depinde daca iei la banca sau prin IFN. Costurile depind de ce suma imprumuti si pe ce perioada.

Imprumut nebancar in rate cu dobanda fixaNu-i asa ca te-ar interesa un imprumut pentru nevoi personale la care platesti doar 11 rate in fiecare an de contract – o luna ai vacanta de la rata, cand doresti tu? Daca nu crezi, uite aici: credit pentru perioade si sume mici.

Cerinte de baza: varsta de cel putin 23 ani, cu cel mult 65 ani impliniti la data semnarii contractului. Venitul minim acceptat – minimul pe economie. Credit acordat numai pe baza unei adeverinte de venit, dar daca va incasati salariul direct in cont la orice banca, puteti prezenta un extras de cont aferent ultimei luni incheiate.

Imprumuturile din sistemul nebancar s-au stabilizat in cele cateva oferte solide, care au rezistat in timp. Desi poate ca promotiile pareau o gaselnita de sezon, anii si miile de clienti fericiti arata ca nu pleaca nicaieri.

De ce ati alege sa apelati la serviciile Askredit IFN? Sa fim sinceri, au una dintre cele ai ciudate oferte de pe piata. Dar asta nu inseamna ca sunt neseriosi, ba dimpotriva. Concret, apreciem ca au fost printre primii care au sarit de la creditele pe termen scurt, la cele in rate – Askredit imprumuta cu plata pana la 60 de zile. Dar de ce suma a ramas atat de mica? In general, IFN-urile care s-au adaptat la perioade mai lungi, au crescut si sumele maxime. Nu insa si Askredit. Da, desi se poate plati la 2 luni, maximul a ramas tot 1200 lei..

Askredit nevoi personale rapid 1Ei bine, va invatam un secret: o data intrati pe site la Askredit, cautati sectiunea “Tri stie. AskTri!”, meniul “Credit de nevoi personale”. Vi se va deschide un mic formular: “Cerere credit de nevoie personale pentru sume mai mari de 1300 de lei“.

Si iata cum s-a destramat misterul: se pot imprumuta sume mai mari de acel maxim, dar numai prin oferte personalizate. Succes!

Cu actionariat 100% italian, Askredit este un IFN specializat in micro-creditare – imprumuturi rapide online cu sume mici si rambursare pe termen scurt. Askredit IFN SA este o societate financiara nebancara monitorizata de Banca Nationala a Romaniei si se afla inscrisa in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub numarul RG-PJR-41-110314 din 19 septembrie anul trecut.

(Visited 3,980 times)

This Post Has One Comment

 1. COSTIN CRISTEA

  dORESC UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE 10000 LEI PE O PERIOADA DE 48 DE LUNI.
  sUNT PENSIONAR GRADUL 3 , PENSIE REVIZUIBILA PESTE UN AN (3 ANI ), VENIT NET 4280 RON.
  vA ROG INFO DACA SUNT ELIGIBIL.

Leave a Reply