Imprumuturi IFN

Imprumut pe termen lung cu buletinul

Ofertele de imprumut pe termen lung disponibile se impart in doua categorii: creditele bancare acordate fara adeverinta (veniturile se verifica insa in baza de date ANAF) si imprumuturile nebancare doar cu buletinul acordate fara multe documente, disponibile insa doar la putine IFN-uri.

Iata cele mai bune oferte bancare si nebancare de imprumuturi acordate pe termen lung doar cu buletinul sau cu minim de acte si cu acordare pe 1 - 5 ani: dobanzi, conditii, costuri totale, avantaje.

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat.

La Fast Finance, dobanda creditului cu buletinul iti este comunicata de la inceput foarte clar. Astfel vei sti suma pe care te poti baza si cat ai de plata. Pentru acest credit cu buletinul se accepta si persoane raportate negativ in Biroul de Credit.

Exemplu Viva Credit imprumut pe termen lung : pentru un credit de 200 lei luat pe 35 zile platesti la scadenta 200 lei principal + 84 lei dobanda (total 284 lei). Acest imprumut pe termen lung de la Viva Credit este nou, se numeste Viva Personal, si daca doriti mai multe detalii, cititi totul in textul ofertei Viva Personal

Alte oferte de imprumut pe termen lung:

Ocean Credit iti ofera un credit instant, fara sa fie nevoie sa te deplasezi sau sa aduci documente suplimentare. O singura accesare a site-ului te va ajuta sa iti rezolvi problemele instant, pentru a te putea bucura de partea frumoasa a vietii.

De la CreditFix poti obtine simplu si rapid un credit de maxim 1000 lei doar cu buletinul si extrasul de cont pe luna precedenta la primul credit. Daca ai avut deja un credit si ai un istoric bun la noi, nu ti se vor mai solicita documente. Atentie insa, CreditFix nu acorda de fapt imprumut pe termen lung

Imprumut pe termen lung cu buletinul Doresti un credit cu buletinul cu acordare pe termen lung? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, ExtraSimplu, Onnen si Telecredit.

Ai sanse sa obtii un Zaplo imprumut pe termen lung? Din pacate nu, si Zaplo este specializata strict in credite pana la salariu.

Ce adeverinte iti trebuie pentru un imprumut urgent? E simplu, la Allegro iei banii doar cu buletinul, intre 300 si 1000 de lei, totul on-line, fara costuri, alergatura sau hartii.

La Credius, rapid in doar 60 de minute, ai nevoie doar de buletin, si e mai ieftin decat alte credite rapide.

Esti la primul imprumut rapid cu Mobilo? Completezi in doar cateva minute cea mai simpla cerere de creditare din piata.

La ING, oferta de credit cu buletinul este valabila doar in cazul veniturilor din salarii si pensii raportate la ANAF. Vestea buna insa este ca ING, pe langa cel mult alte trei sau patru banci, a inceput sa acorde cu adevarat un produs minunat: credit rapid bancar.

Daca urmati link-ul din pasajul anterior, veti descoperi nu doar care sutnt bancile care acorda imprumut rapid pe termen lung fara acte, ci si cum le puteti obtine.Detalii valabile pentru categoria: Accoes - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies