Imprumut rapid

Credite nebancare urgente online

Obtinerea de urgenta a unui imprumut nu este posibila in mediul bancar. Creditele bancare nu se pot acorda decat cu prezenta la sediul bancii. Chiar daca multe etape se pot parcurge si online (cerere completata pe site, documente furnizate prin email), cel putin un drum tot trebuie facut la banca. Alta este insa situatia la institutiile financiare nebancare: multe dintre acestea acorda deja de ani buni credite urgente online 100%. Care sunt pasii care trebuie parcursi? De cele mai multe ori: crearea unui cont personal pe site-ul IFN-ului, alegerea sumei dorite si a perioadei de rambursare alese; completarea cererii cu datele personale, si acolo unde se solicita, upload-ul documentelor necesare (foto carte de identitate, extras de cont de card, uneori si adeverinta de venit).

Cele mai cunoscute societati IFN care acorda credite nebancare urgente online sunt Telecredit, Zaplo, Ferratum, Extra Finance, Viva Credit, CreditMix, Credius  sau Onnen. Dintre acestea, Telecredit, Zaplo, Extra Finance si CreditMix acorda exclusiv credite rapide pana la salariu (30-35 zile rambursare) iar Credius si Onnen acorda doar imprumuturi pe termen mediu, cu rate lunare si sume mai mari.

Ati dedus deja daca ati fost atenti - Ferratum si Viva Credit acopera ambele tipuri de credit:
- Ferratum acorda atat credit fulger online, cat si imprumuturi in rate lunare, ca produse diferite, dar cu aceleasi conditii foarte relaxate de verificare si la fel de rapid;
- Viva Credit, pe langa celebrul Credit rapid pana la salariu (numele le apartine), a lansat Viva Personal - creditul pentru nevoi personale cu 12 plati lunare.

Am spus-o de foarte multe ori, obtinerea de urgenta a unui credit este costisitoare. Cum puteti face insa sa va cresteti foarte mult sansele de obtinere in doar cateva minute a unui asemenea imprumut, si la dobanzi mult mai mici? Va spunem aici un secret: o data ce ati apelat la un IFN, ati luat un credit, pe care l-ati platit la timp, contul dumneavoastra de client la acel IFN pastreaza toate datele, inclusiv un scor bun. Orice cerere ulterioara va fi tratata cu siguranta in numai cateva minute. Spre exemplu, la Ferratum, pentru clientii societatii, al doilea credit se obtine cu un simplu SMS.

Ce aveti de facut ca idee? Alegeti IFN-urile cu dobanzi mici si perioade de promotii - sunt multe, apelati la un credit online cu dobanda zero, apoi asigurati-va ca nu intarziati nici macar o ora cu plata ratei (ratelor). De aici incolo, oricand va loveste un necaz, stiti ca puteti apela online imediat la acea societate, si veti avea banii in contul de card in cateva minute.Detalii valabile pentru categoria: Obtinerea rapida a unui credit - 2018


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri