Imprumuturi IFN

Imprumuturi urgente Zaplo

De cate ori te-ai trezit ca mai ai 10 zile pana la salariu, dar niciun ban in buzunar? In mod normal mai iei cativa lei de la un prieten sau un coleg si treci necazul, dar ce se intampla cand apare ceva neprevazut, ai nevoie la doctor, sau copilului ii trebuie bani de-o excursie?

Afla printre primii: la Zaplo ai cele mai bune credite nebancare rapide acordate pe termen scurt, dosarul este minimal, cererea se depune online, iti este de ajuns buletinul.

4finance Holding, unul dintre cele mai mari grupuri de creditare online si mobila pentru consumatori din Europa, a anuntat anul trecut un start puternic pentru noile sale operatiuni in Romania, cu peste 2.500 de credite acordate in termen doar doua luni de la inceperea operatiunilor de aici. Marca comerciala sub care grupul a lansat operatiunile din Romania este Zaplo, cu o oferta specializata in imprumuturi urgente, credite rapide doar cu buletinul, acordate online sau prin aplicatia de mobil. Aceasta realizare marcheaza ultima etapa de referinta in expansiune geografica rapida a 4finance, o companie in prima linie a tehnologiei financiare bazate pe date, centrata pe client.

Grupul satisface cererea tot mai mare in randul clientilor pentru un acces convenabil la credite. Zaplo.ro, marca 4finance in Romania, este specializata in microcredite - imprumuturi de bani acordate rapid, fara acte, fara adeverinte, doar cu buletinul, fara niciun drum la banca. Infiintata in anul 2008, 4finance este unul dintre cele mai mari si cu cea mai rapida crestere grupuri de creditare de consum online si mobila in Europa, cu operatiuni in 13 tari. Punerea analizei inovatoare bazate pe date in toate aspectele legate de afaceri, a crescut 4finance rapid, la nivelul de peste 2,5 miliarde de euro in credite pana la salariu si in rate.

Cum obtii imprumuturi urgente? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, Zaplo, Onnen, Telecredit si ExtraSimplu.

4finance opereaza printr-un portofoliu de marci de top de pe piata, cu o prezenta regionala puternica, incluzand Vivus, SMS Credit, Zaplo si Onnen. Un creditor responsabil, oferind produse si servicii simple, convenabile si transparente, 4finance reprezinta satisfacerea in crestere a cererii clientilor pentru servicii financiare si de creditare conventionale. 4finance are sediul in Riga, Letonia si in prezent opereaza in Argentina, Armenia, Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Georgia, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Spania si Suedia. Pentru a sprijini efortul de expansiune internationala, 4finance continua sa urmareasca o strategie pe doua cai: crestere organica puternica sustinuta de achizitii orientate.Detalii valabile pentru categoria: IFN - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies