Imprumuturi IFN

Rentabilitatea imprumutului rapid

Si pentru ca pana acum am discutat mai mult de creditele cu buletinul de la Onnen si Zaplo, prezentam aici si alte oferte - la fel de serioase si de utile, atat de la banci cat si de la IFN-uri, de imprumuturi cu buletinul acordate rapid, simplu si adaptate nevoilor tale curente.

Afla de aici raspunsurile: care sunt avantajele unui credit rapid cu buletinul, cat este dobanda, cat de repede poti obtine sumele necesare si cat vei avea de platit in total?

Cum se obtine un imprumut cu buletinul rapid de la ExtraSimplu: direct pe site, online, in 3 etape foarte simple si scurte, in cateva minute esti gata. Mai intai, se creaza un cont personal, care este doar al tau si poate fi vazut doar de catre personalul autorizat al ExtraSimplu (IFN Extra Finance). In aceasta etapa completezi un formular foarte scurt si atasezi un singur lucru: copie scanata de pe buletinul de identitate (pentru ca scanner nu are toata lumea, mult mai simplu este sa faci o poza cu telefonul). In etapa a doua vei completa datele legate de venit, insa fara sa fie nevoie de adeverinta de salariu, sau talon de pensie, sau alte declaratii.

Tot in etapa aceasta incarci in formularul ExtraSimplu un extras de cont. Daca nu folosesti o aplicatie de online banking, da un telefon sau treci pe la banca si roaga-i sa iti trimita pe emailul tau un pdf cu extrasul. Este foarte important sa completezi cinstit toate datele, astfel nu risti sa ti se refuze creditul rapid. Urmeaza etapa a treia, ultima si cea mai simpla: semnarea contractului de imprumut. Platforma online de credite ExtraSimplu este rapid sistem de acest fel din Romania, cu o interfata foarte prietenoasă si simplu de utilizat.

Ai avea nevoie de un imprumut cu buletinul rapid? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, Telecredit, ExtraSimplu, Zaplo si Onnen.

Inainte de a incepe insa orice procedura de inregistrare a cererii de imprumut, ai la dispozitie calculatorul de credit ExtraSimplu, in care introduci extrem de usor ce te intereseaza: ce suma de bani ai nevoie sa imprumuti si in cat timp esti sigur ca poti rambursa creditul. Vei vedea acolo calculul exact al dobanzii, vei vedea de asemenea ca nu exista alte comisioane sau taxe, si asa stii clar cat trebuie sa dai inapoi. Daca nu e bine, muta cursorul: ori umbli la suma ceruta, ori la perioada de rambursare, pana gasesti solutia cea mai buna pentru tine.Detalii valabile pentru categoria: IFN - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies