Imprumuturi IFN

Credite online urgente pe card

Facem aici diferentierea clara intre cele doua tipuri de credite rapide - in functie de modul in care iti primesti banii: 1, cererea se poate depune online dar banii seprimesc doar de la casieria IFN-ului sau CEC; 2, credite rapide cu cerere online si banii virati direct pe card.

Prezentam situatia institutiilor financiare, bancare si nebancare, care pot oferi imprumuturi urgente cu depunere online a cererii si virarea creditului urgent, direct pe card.

Intre preferintele cele mai clare ale utilizatorilor de credite nebancare urgente pana la salariu, Telecredit ocupa o pozitie de varf. Telecredit, ca institutie financiara nebancara autorizata legal, ofera credite direct fara intermediari, prin aplicatii online si virarea banilor direct in contul imprumutatului. Asa cum foarte cinstit explica Telecredit, imprumuturile oferite de catre acest IFN sunt destinate doar nevoilor reale, urgente, pe termen foarte scurt. Costurile sunt destul de mari, dar verificarile sunt foarte putine, acordarea se face doar cu buletinul, iar baii necesari ii poti avea si in 15 minute.

Printre avantajele pe care le ofera Telecredit, mentionam numeroasele programe de promotii si de loialitate. Printre promotiile la creditele urgente direct pe card oferite de Telecredit, am gasit ca foarte interesante cele care acordau reduceri substantiale ale dobanzii la primul credit, reduceri ce in anumite perioade promotionale au ajuns si la 100% - adica imprumutai 1500 lei, dadeai inapoi 1500 lei. Cum poti apela cel mai usor la aceste promotii? Verifica cat mai des ofertele speciale curente in site-ul Telecredit.

Vrei acces la credite online urgente pe card? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, ExtraSimplu, Zaplo, Onnen si Telecredit.

Cele mai solicitate imprumuturi rapide Telecredit se incadreaza intre 100 de lei (un milion vechi) minm, si maxim 2000 lei, iar suma imprumutata plus dobanda se returneaza intr-o singura transa, la finalul perioadei - care este de maxim 30 de zile. Cine poate apela la Telecredit? Orice persoana care realizeaza venituri legale, adica inclusiv pensionarii pot face imprumut, nu doar salariatii. Nu exista un venit minim solicitat, insa suma maxima imprumutata se calculeaza personalizat in functie de venit.Detalii valabile pentru categoria: IFN - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies