Imprumuturi IFN

Credit cu buletinul Onnen

Singurul loc din Romania unde poti obtine un credit relativ ieftin, doar cu buletinul - insa pe termen mediu si lung, este la Onnen. Aceasta institutie financiara de credit, inregistrata legal la Banca Nationala, ofera cele mai bune astfel de imprumuturi rapide doar cu buletinul.

Doar la Onnen IFN poti sa gasesti cea mai buna combinatie de imprumut nebancar rapid - acordat doar cu buletinul, insa pe termen mediu sau lung, asemenea creditelor bancare.

Onnen utilizeaza tehnologii si date de ultima generatie pentru a oferi imprumuturi convenabile pentru clientii sai in peste 17 tari. De la infiintarea sa in 2008, Onnen a acordat mai mult de 11,500,000 credite rapide (imprumuturi pana la salariu, credite nebancare cu termen lung si linii de credit), in valoare totala de peste 3,4 miliarde de euro. Onnen este un creditor responsabil. Onnen nu crede in incarcarea peste puteri a oamenilor, in vanzarile agresive sau in comisioane si penalitati ascunse. Ofertele Onnen sunt deschise si transparente cu privire la creditele oferite.

Imprumuturile in rate pe termen lung Onnen sunt pentru cheltuieli ceva mai mari... imbunatatiri acasa, cheltuieli medicale sau chiar o nunta ... atunci cand este nevoie de un pic mai mult pentru a acoperi costurile. Clientii pot imprumuta pana la 3.500 de euro (in functie de tara), timp de pana la 2 ani. In mod obisnuit, clientul alege suma dorita, apoi isi calculeaza rata lunara pe care o poate plati fara sa se incarce, de aici se deduce perioada imprumutului (maxim 24 de luni).

Doresti acum un credit cu buletinul? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, Onnen, Telecredit, ExtraSimplu si Zaplo.

Convenabil - imprumuturile rapide in rate sunt procesate on-line in cateva secunde iar banii pot fi transferati catre clienti in cateva minute. in unele tari clientii pot solicita de asemenea un credit si prin intermediul partenerilor sai. Oricum, clientii primesc plata direct in contul lor bancar si ramburseaza apoi suma datorata in rate lunare obisnuite. Este probabil cel mai extins si flexibil credit cu buletinul din piata, durata sa, si implicit rata lunara, fiind deschisa intre 3 luni si 24 de luni.Detalii valabile pentru categoria: IFN - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies