Imprumuturi nebancare

Credite nebancare pentru restantieri

Daca sunteti inregistrat ca restantier in Biroul de Credit, si inca mai vreti sa imprumutati bani, mai intai ganditi-va bine la ce faceti. Daca ati ajuns acoolo din neseriozitate, mai bine va abtineti. Daca insa necazurile au venit unul dupa altul, si din asemenea cauze nu ati mai reusit sa va platiti ratele la un credit vechi, integral si la timp, atunci puteti incerca in continuare, dar cu mare atentie la cateva aspecte: sunt sanse ca situatia anterioara sa se repete, merita efortul?

Multa lume intreaba daca se poate obtine un imprumut, bancar sau nebancar, de catre persoanele cu istoric negativ de plata a ratelor. Rasunsul este: in sistemul bancar, NU, in sistemul IFN, DA. Dar nu aceasta este cea mai importanta intrebare, pentru ca raspunsul se gaseste peste tot, ci "cat costa un credit nebancar pentru restantieri". Iar raspunsul este simplu si evident, doar ca nimeni nu il spune raspicat: creditul nebancar pentru restantieri costa mai mult decat celelalte credite nebancare.

Ce inseamna ca imprumuturile pentru restantieri sunt mai scumpe? Cum sunt mai scumpe aceste credite? Dobanzi mai mari, comisioane de risc suplimentare, sume mai mici acordate, pe perioade mai scurte.

De ce imprumuturile pentru restantieri sunt mai scumpe? Trebuie sa intelegeti ca o data ajunsi in acea baza de date, inseamna ca prezentati in continuare un risc de neplata a ratelor. Introducerea numelui dumneavoastra in acea baza de date nu este o pedeapsa, ci o forma legala si normala a bancilor sau IFN-urilor de a se proteja de riscul de neplata. Societatile de credit nu fac donatii, ele acorda bani imprumut, la un pret (dobanda), si e normal sa faca tot ce se poate pentru a nu pierde banii dati.

O alta intrebare legata de acest subiect este: daca am acumulat datorii restante la un credit bancar, pot obtine un alt imprumut nebancar? Raspunsul corect este ca in acest domeniu nu are importanta ce fel de societate este: in Biroul de Credit se inscriu toate societatile de credit, si cele bancare, si cele nebancare, si leasing, chiar si unele societati de amanet.

Daca ati trecut prin tot ce am expus aici, si inca mai credeti ca merita sa va ganditi la un nou credit, si considerati ca nu mai prezentati risc, atunci va dorim succes. In paginile acestui director gasiti lista completa a societatilor nebancare care pot acorda credite si catre restantieri.Detalii valabile pentru categoria: Despre imprumuturile nebancare - 2018


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies