Imprumuturi IFN

Credit cu buletinul fara salariu

Acum poti merge si la banci nu doar la IFN, pentru a obtine rapid un credit cu buletinul. Dar daca nu esti salariat este foarte greu sa obtii un imprumut bancar. Pensionar, liber profesionist, proprietar cu chiriasi legali? Mergi la orice IFN care acorda astfel de credite rapide.

Cum se poate obtine un credit daca nu esti salariat in acte? Care sunt institutiile financiare bancare si nebancare care pot acorda imprumuturi persoanelor fara un loc de munca?

In situatia in care nu aveti salariu, dar va trebuie rapid un imprumut solutia vine de la IFN-uri. Imprumutul rapid negarantat are un avantaj atractiv: nu trebuie să puneti garanții, cum ar fi casa ta, echipamentele sau alte bunuri. Creditele fără garanții, cu toate acestea, vor avea probabil o dobanda mai mare decât creditele garantate, dar totusi, acestea (cele cu garantii) vin de obicei cu sanse mai mari de aprobare și finanțare mai rapidă. Deși nu aveți nevoie de garanții pentru a va califica, aveți în continuare nevoie de venituri. Deci, daca nu sunteti salariat, ce sanse aveti?

O categorie aparte o constituie pensionarii. O alta, cei care, desi nu au un loc de munca cu salariu, au alte venituri: dividende curente, chirii, drepturi de autor, chiar si ajutor de somaj! Acum, care sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui credit rapid IFN? In primul rand, cele mai reduse costuri de împrumut (dobanzi, comisioane, alte taxe) între creditorii online pentru creditele pe termen scurt negarantate (imprumuturi doar cu buletinul fara garantii, credite pana la salariu si alte imprumuturi nebancare).

Esti interesat de un credit cu buletinul fara salariu? Printre variantele disponibile vei gasi, printre altele, Telecredit, ExtraSimplu, Zaplo si Onnen.

Un amanunt foarte important pentru cei care, desi nu au salariul ca forma principala de venit, doresc un imprumut financiar rapid negarantat: istoricul de credit. In cazul in care, pe de o parte, nu aveti un salariu constant, iar pe de alta parte, aveti restante inregistrate in Biroul de Credit, sunt deja cam multe aspecte negative, ceea ce va reduce semnificativ sansele la obtinerea uui imprumut, chiar el si nebancar. Persoanele nesalariate care insa nu au istoric negativ, au sanse, iar cei cu istoric pozitiv (credite in curs sau proaspat incheiate la care nu au intarziat ratele) au sanse chiar foarte bune.Detalii valabile pentru categoria: Info - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies