Imprumuturi IFN

Credite pensionari fara limita de varsta

Daca aveti o pensie de cel putin 1500 lei pe luna, puteti oricand imprumuta pana la 5000 de lei, rapid, fara sa trebuiasca sa aduci garantii, giranti sau justificarea utilizarii acestei sume de bani.

Creditul se acorda in maxim 24 de ore, are o dobanda speciala, maxim 2 ani. Aveti nevoie de bani pentru un tratament urgent, pentru o bicicleta cadou nepotului, sau chiar o vacanta de-o viata meritata?

Uneori varsta poate constitui un impediment pentru contractarea unui credit de la o banca sau de la o institutie financiara nebancara (IFN). Fie solicitantul este prea tanar si nu are varsta de peste 18 ani sau chiar 21-23 de ani, fie este prea in varsta, de peste 65-70 de ani. Ei bine, acum exista la Happy Credit aceste imprumuturi sunt cu adevarat speciale: Credite pensionari fara limita de varsta!

Banca sau institutia financiara nebancara care acorda creditul pot solicita o anumita varsta maxima intrucat nu-si asuma riscul de a ramane cu finantarea nerambursata in cazul in care intervine un deces. Astfel, majoritatea bancilor solicita ca varsta sa fie cuprinsa intre 65 si 70 de ani, implinita la sfarsitul perioadei de rambursare pentru creditele de nevoi personale fara garantii.

Exista si institutii, foarte putine insa, care accepta o varsta de pana la 75 de ani. De exemplu, varsta maxima TBI Credit impusa aplicantului la data finalizarii contractului de credit sa fie de 75 de ani.

Variante noi de credit pentru pensionari fara limite de varsta

Puteti oare obtine banii atat de necesari fara sa mai fiti dscriminati pe motiv de varsta? Da, se poate si fara discriminare: acum exista pe piata oferte de credite pentru pensionari fara limita de varsta.

Credite pensionari fara limita de varstaInstitutia financiara nebancara Credius a lansat recent Creditul fara discriminare de varsta, destinat pensionarilor indiferent de varsta. Deja renumitul IFN acorda astfel pensionarilor de orice varsta imprumuturi rapide de la 400 de lei si pana la 25.000 de lei pe o perioada cuprinsa intre 10 si 60 de luni (maxim 5 ani).

Pentru sumele care depasesc 10.000 de lei se solicita fideiusor (codebitor, persoana care garanteaza creditul si se obliga ca va plati datoria in cazul in care solicitantul nu o mai face din orice motive). Comisionul de analiza este zero, dobanda este fixa, de 9% pe an, iar comisionul lunar de administrare este de 4,4%, se arata in oferta pentru pensionari.

Pe portalul instituitiei financiare nebancare se arata ca, in conformitate cu normele interne acordare imprumuturi Credius, oferta de credit este personalizata. Solicitantul trebuie sa obtina un venim minim de 400 de lei pe luna si sa prezinte urmatoatele documente: actul de identitate, cerere de credit tip, ultimul talon de pensie in original, decizia de pensionare in copie si original si extras de cont bancar pe ultima luna incheiata.Detalii valabile pentru categoria: Cost - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies