Imprumuturi nebancare

Creditul Senior pensionari Happy Credit

Daca ai o pensie de cel putin 1500 lei pe luna, poti oricand imprumuta pana la 5000 de lei, rapid, de la Happy Credit, fara sa trebuiasca sa aduci garantii, giranti sau justificarea utilizarii acestei sume de bani. Creditul se acorda in maxim 24 de ore, are o dobanda speciala, maxim 2 ani. Fie pentru un tratament de care ai nevoie, fie pentru o vacanta pe care o meriti de-o viata, Happy Credit este pentru tine!

Uneori varsta poate constitui un impediment pentru contractarea unui credit de la o banca sau de la o institutie financiara nebancara (IFN). Fie solicitantul este prea tanar si nu are varsta de peste 18 ani sau chiar 21-23 de ani, fie este prea in varsta, de peste 65-70 de ani. Ei bine, acum exista la Happy Credit aceste imprumuturi pentru pensionari - nicio limita de varsta.

Banca sau institutia financiara nebancara care acorda creditul pot solicita o anumita varsta maxima intrucat nu-si asuma riscul de a ramane cu finantarea nerambursata in cazul in care intervine un deces. Astfel, majoritatea bancilor solicita ca varsta sa fie cuprinsa intre 65 si 70 de ani, implinita la sfarsitul perioadei de rambursare pentru creditele de nevoi personale fara garantii. Exista si institutii, extreme de putine, care accepta o varsta de pana la 75 de ani. De exemplu, TBI Credit impune ca varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit sa fie de 75 de ani. Imprumuturi pentru pensionari fara limita de varsta, fara discriminare: acum exista pe piata si imprumuturi pentru pensionari fara limita de varsta. Institutia financiara nebancara Credius a lansat recent Creditul fara discriminare de varsta, destinat pensionarilor indiferent de varsta. Deja renumitul IFN acorda astfel pensionarilor de orice varsta imprumuturi rapide de la 400 de lei si pana la 25.000 de lei pe o perioada cuprinsa intre 10 si 60 de luni (maxim 5 ani).

Pentru sumele care depasesc 10.000 de lei se solicita fideiusor (codebitor, persoana care garanteaza creditul si se obliga ca va plati datoria in cazul in care solicitantul nu o mai face din orice motive). Comisionul de analiza este zero, dobanda este fixa, de 9% pe an, iar comisionul lunar de administrare este de 4,4%, se arata in oferta pentru pensionari. Pe portalul instituitiei financiare nebancare se arata ca, in conformitate cu normele interne ale Credius, oferta de credit este personalizata. Solicitantul trebuie sa obtina un venim minim de 400 de lei pe luna si sa prezinte urmatoatele documente: actul de identitate, cerere de credit tip, ultimul talon de pensie in original, decizia de pensionare in original si extras de cont bancar.Detalii valabile pentru categoria: Costurile imprumutului nebancar - 2018


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies