Imprumuturi IFN

Allegro imprumut cu buletinul

Imprumuturile rapide nebancare de la Allegro: totul este foarte simplu: creditul cu buletinul este obtinut complet online, fara documente, fara garantii, fara probleme. Iti ia cel mult 5 minute sa completezi cererea de imprumut, tot ce iti trebuie este internet - fie de pe calculator, fie de pe telefon. Apoi in 15 minute primesti aprobarea, si banii iti ajung in cont in cel mult cateva ore.

In cazul in care aveti mare nevoie de bani, dar pe o perioada mica de timp - cel mult o luna sau asa ceva, atunci iata un exemplu: luati 300 lei (trei milioane pe lei vechi) pe o perioada de 10 zile, veti avea de rambursat 333 lei.

Ca sa obtii un credit rapid cu buletinul la Allegro Credit, este nevoie sa indeplineti cateva cerinte:

   - varsta intre 21 si maxim 70 de ani;
   - trebuie sa fii cetatean roman;
   - este necesar sa ai un venit lunar stabil, de orice fel insa;
   - obligatoriu sa ai un cont bancar - DACA doresti sa primesti banii rapid direct pe card;
   - cel mai important - sa ai o adresa de email si un telefon mobil, ca sa poti fi contactat.

Atentie insa: acesta este un produs financiar nebancar - din categoria creditelor rapide pana la salariu, acordate doar cu buletinul - fara adeverinta de salariu, fara verificare in Biroul de Credit, fara garantii. Care este insa dezavantajul? Simplu: costul. Daca insa aveti o situatie urgenta, si nu puteti rezolva altfel, si daca stiti clar de la inceput cat va costa, si intelegeti corect, atunci veti fi multumiti. Dobanda este de 1.1% pe zi. Ce inseamna asta? Daca luati 1000 lei pe 30 de zile, veti plati 1330 lei.

Cum poti obtine mai multe informatii si sa intri in legatura? Simplu: Contact Allegro Credit

Ferratum - 100% online si doar cu buletinul - imprumuturi rapide si usor de obtinut pentru oricine are minim 24 de ani si are venituri lunare.Detalii valabile pentru categoria: Cost - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies