Imprumuturi IFN

Cat costa un imprumut rapid la iCredit Romania?

Imprumutul rapid iCredit este foarte usor de obtinut, aproape toate cererile de imprumut se aproba rapid si fara sa fie nevoie de garantii. De completarea cererii de imprumut si de obtinerea actelor necesare se ocupa consultantul Easy Asset Management IFN (operatorul iCredit), care se deplaseaza la dumneavoastra (acasa sau la serviciu - oriunde doriti).

Serviciile consultantului de credit sunt gratuite, acesta fiind angajat al iCredit (nu colaborator, ca la Provident sau alte IFN-uri), scopul sau fiind sa va ajute sa obtineti cat mai sigur si mai rapid imprumutul de care aveti nevoie.

Imprumtul nebancar de la iCredit IFN este cel mai rapid credit de nevoi personale din Romania, pentru ca se acorda simplu, convenabil, corect si transparent.

La cel mai scurt timp dupa vizita consultantului iCredit si completarea cererii si dosarului pentru solicitarea unui imprumut veti primi suma aprobata. Cum? Sunati la iCredit sau completati formularul online - cei de la iCredit vor prelua imediat cererea si un angajat va ajuta, in mod absolut gratuitsa completati actele.

Valoarea imprumutului nebancar iCredit este cuprinsa intre 400 si 4000 de lei, si se acorda dupa  semnarea unui contract de imprumut - contract simplu, clar, pe intelesul oricui, fara note de subsol sau clause ascunse. Documente necesare pentru cererea de imprumut: copie de pe buletinul de identitate (semnata cu mentiunea "conform cu originalul") si o dovada a veniturilor (adeverinta de salariat, fluturas de salariu, talon de pensie etc).

Exemple de calcul - cat costa un imprumut nebancar rapid de la iCredit:
 - iCredit 400 lei, 12 rate saptamanale (suma minima, perioada minima): rata este de 45.38 lei (sau 36 rate saptamanale: rata este de 22.41 lei);
 - iCredit 2000 lei, 12 saptamani: rata este 226.88 lei (sau 36 rate saptamanale a 112.05 lei);
 - iCredit 4000 lei pe 12 saptamani = 453.75 lei rata (sau 36 saptamani - suma maxima cu perioada maxima rata de 224.11 lei).

Prin comparatie, la un imprumut nebancar rapid Extra Simplu de la IFN Extra Finance - printre cele mai noi  IFN din Romania care acorda credite doar cu buletinul, in valoare de 400 lei, acordat pe o perioada de 4 saptamani (28 zile), plata se face intr-o rata unica la finalul contractului, si este de 534.40 lei.

Caracteristcile principale ale imprumuturilor nebancare de la iCredit:
-   fara garantii;
-   rate saptamanale egale.
-   incasari directe (consultantul iCredit vine direct la dumneavoastra);
-   asistenta gratuita pentru completarea cererii de credit;
-   minim de documente pentru a obtine banii doriti.Detalii valabile pentru categoria: Cost - 2019


Cele mai noi articole:

Creditul auto Mogo

Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Credite nebancare urgente online

Credite nebancare pentru restantieri

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies